"Wspomnienia okupacyjne (1978)
Zawiera: dalszy ciąg opisuj pobytu w obozie w Neusustrum (Emsland). - Więzienie w Rawiczu. - Ucieczka z transportu. - Pobyt w Chodlu, Siewalce i Godowie. - Powrót do Poznania
Cichoniak Poznań a 2006 532
Keywords: Chodel; Godów; Siewalka; Neusustrum; obóz jeniecki; Rawicz; więzienie; Obozy jenieckie`651