``Studium uwarunkowań i renowacji Zamku Kórnickiego wraz z otoczeniem'' (2005)
Zawiera: krótką historię Zamku Kórnickiego. - Analizę stanu obecnego zamku i jego otoczenia. - Przykłady rewitalizacji i adaptacji zamków europejskich. - Projekt rewitalizacji zamku w Kórniku
Praca magisterska napisana na Wydziale Architektury Politechniki Poznańskiej pod kierunkiem prof. dr inż. Mariana Weigta
Keywords: Kórnik; zamek; Zamek kórnicki