``Straty i szkody rodzin obywateli polskich powstałe w wyniku represji hitlerowskiego okupanta'' - Polski Związek Byłych Więźniów Dachau. Zarząd Krajowy Poznań 1995 (1973)
Zawiera w większości indywidualne tablice analityczno-medyczne i socjalne 400 rodzin polskich z miasta Poznania, stanowiące materiał badawczy z lat 1968-1971 oraz komentarz o charakterze statystycznym. - Przy tym list dr med. Stanisława Bieńka do byłych więźniów obozu w Dachau związany z 50-leciem wyzwolenia obozu 1995 k. 179. - Wizytówka Jadwigi i Stanisława Bieńków k. 180
c 2003 1747
Keywords: Polska; martyrologia; Eksterminacja ludności