Zaproszenia i zawiadomienia (1987)
1. Zaproszenia i zawiadomienia na: inauguracje roku akademickiego. - nadania doktratów honoris causa. - sesje naukowe. - prelekcje. - zjazdy partyjne
c 2003 1785
Keywords: Doktoraty honoris causa; Jubileusze; Sesje naukowe; Zjazdy partyjne