Pamiętnik pięcioletni (1979)
Zawiera codzienne zapisy prowadzone od 1 stycznia 1979 r. do 31 grudnia 1983 r. k. 3-296. - ``Foulsham's Original Old Moore's Almanack for the year 1983'' k. 217-248v.
Oprawiony w tekturę obciągniętą imitacją czerwonej skóry, metalowa klamra, złoty tłoczony napis