``Średniowieczna i nowożytna ceramika naczyniowa z Zamku Kórnickiego'' (2005)
Zawiera opis i analizę fragmentów naczyń ceramicznych ze zbioru kórnickiego
Praca magisterska napisana w Instytucie Prahistorii Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza pod kierunkiem prof. dr hab. Jerzego Fogla
Keywords: praca magisterska; Kórnik; zbiory ceramiki; Ceramika nowożytna; Ceramika średniowieczna