``Grabiankowie herbu Leszczyc. Historia rodu od roku 1436 do roku 2000'' (2003)
Zawiera dzieje rodziny Grabianków herbu Leszczyc od 1436 do 2000 r., tablicę genealogiczną całego rodu oraz reprodukcje fotografii i portretów rodzinnych
Na okładce złocone napisy i herb Leszczyc