Hiszpania, Brazylia i kraje Ameryki Łacińskiej (1962)
Zawiera wycinki prasowe dotyczące: historii Hiszpanii. - Podbojów konkwiskadorów hiszpańskich i portugalskich. - Historii Portugalii. - Historii Brazylii. - Krajów Ameryki Łacińskiej
Giertych Maciej Kórnik c 2006 1446
Keywords: Ameryka Łacińska; historia; Hiszpania; Brazylia; Portugalia