Recenzje książek Jędrzeja Giertycha oraz jego artykuły i polemiki (1946)
Zawiera wycinki prasowe zawierające recenzje książek Jędrzeja Giertycha. - Polemiki do artykułów Jędrzeja Giertycha. - Artykuły Jędrzeja Giertycha
Giertych Maciej Kórnik c 2006 1462
Keywords: Chiny; historia; Niemcy; Polska; polityka wewnętrzna; Rosja; wojsko polskie; Ukraina; polityka zagraniczna