Sposób rządzenia sumienia własnego y cudzego (1762)
S. 293-308 wolne.
Rękopis opatrzony przez Anzelma Szymkiewicza żywą paginacją podająca numer części rozdziału i tytułu zagadnienia.
Keywords: Teologia katolicka; Sakrementy; katolicyzm; Traktaty 18 w.