M. C. Schützii |Annales Gedanenses Libri Tres Et Historia Resindentiae Gedanensis Societatis Jesu
``Historia residentiae Gedanensis Societatis Jesu ab anno domini 1585 [ad annum 1642]'' s. 1-172 drugiego liczbowania. ``M[agistri] C[aspari] Schützii Annales Gedanenses. Libri tres'' s. 1-178.
Pismo jednej ręki.
Keywords: Historiografia niemiecka; Gdańsk (woj. pomorskie); historiografia