Historia Judyty w czterech aktach
Historia Judyty w czterach aktach, k. 1-22.
Oba utwory przepisały dwie różne ręce na papierze z niezidentyfikowanym znakiem wodnym przedstawiającym św. Wawrzyńca. Liczne defekty.
Keywords: Dramat polski; Literatura polska; Biblia.ST