``Recessus Comitiorum Generalium Anni 1688'' (1688)
Diariusz sejmu w Grodnie od początku do ostatniej sesji 27.01-05.03. 1688. Zawiera przebieg obrad izby poselskiej. Przemówienia podane w zwięzłych streszczeniach. Wyszedł może spod pióra posłów Gdańska.
Pismo kilku rąk, s. 60-62 czyste.
Keywords: Diariusz sejmowy; Sejm