Akta Józefa Zaremby marsz. konfed. wielkopolskiej - Konfederacja 1768 barska
Skarga Mielżyńskiego do Generalności (kapela z pięciu poddanych kształconych za granicą), k. 5.
Mf 7423
Keywords: Konfederacja 1768-1772 r. barska; Skarga (prawo); Polska; Zażalenia (prawo); Listy