Akta sądowe i gospodarcze a 18-19 w. (archiwum Świeykowskich)
``Summariusz Dokumentow w Sprawie UUr[odzonych] Kryczyńskich Bernackich y ImcJO X[ięciem] Felicianem Czetwertynskim O Dobra Wies Ostapkowiec mianey ze Strony tegoz JO. X[ię]cia Komunikowanych'' [b.d.] [Regesty dokumentów z lat 1622-1762] k. 171-176
Mf 7119
Keywords: Kuźminiec zob. Sielnica wieś; Nowosielica; Raśniki; Struchy wieś; Szczuczyniec; Szubkowo; Tuczyn miasto; Rzymiec?; Świeyki Duże; Rzeczyca; Rudnia wieś; Kotowo; Stroińce; Kraśniański klucz 1763; Świeyki Małe; Borszówka; Sielnica; Ryświanki; Drozdowo; Horbowo; Lubaszki