Dokumentacja konserwatorska. Dokument pergaminowy z 16.07.1534 r - Nikodon, Maria; Polska Akademia Nauk Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Kórnicka (2000)
Dokumentacja konserwatorska dyplomu 052, Wystawca dokumentu: Henryk von Eickels zu Brackhausen, Wystawienie bratu, Janowi obligu dłużnego, wynikającego z rozliczeń rodzinnych, 1534 07.16 [zob. https://platforma.bk.pan.pl/pl/search_results/193440].
Keywords: Dokumentacja konserwatorska - zbiory biblioteczne