Dokumentacja prac konserwatorskich i restauratorskich rękopisu oznaczonego nr sygn. BK 775 z Biblioteki PAN w Kórniku - Pronobis-Bobowska, Małgorzata; Polska Akademia Nauk Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Kórnicka (2002)
Dokumentacja konserwatorska rękopisu o sygn.: BK 775/1 - ``Magnificorum Działynskich Palatidinum Calissiensium cum quibusvis personis in castro Posnaniensi habitarum transactionum summaria quidem accurate tamen collega connotatio 1685'' [zob. https://platforma.bk.pan.pl/pl/search_results/256008] oraz BK 775/2 - Sumariusz transakcji Działyńskich z 16-18 w. [zob. https://platforma.bk.pan.pl/pl/search_results/197139].
100
Keywords: Dokumentacja konserwatorska - zbiory biblioteczne