Biblioteka kss. Czartoryskich w Krakowie`` - Celichowski, Zygmunt; Biblioteka Czartoryskich (Kraków); Biblioteka Kórnicka
Wyciąg z katalogu Biblioteki Czartoryskich sporządzony przez Z. Celichowskiego pod kątem materiałów do wyd. BK, głównie ``Acta Tomiciana''.
K. 7-12 nie zapisane
Keywords: Kraków; Biblioteka Czartoryskich; Wydawnictwa