Korespondencja i zaproszenia na konferencje naukowe - Bieniak, Janusz; Chłopocka, Helena; Esman, Janusz; Gieysztor, Aleksander; Krzyżaniak, Jadwiga; Kürbis, Brygida; Meissner, Karol; Prinke, Rafał T.; Wojciechowski, Mieczysław; Generalny Konserwator Zabytków. Ośrodek Dokumentacji Zabytków; Instytut Archeologii i Etnografii. Zespół do badań obiektu pobenedyktyńskiego w Mogilnie; Instytut Historii i Archiwistyki Uniwersytetu Mikołaja Kopernika (Toruń); et al. (1977)
Instytut Historii Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza [podpisała Brygida Kürbis kierownik Zakładu], Poznań 1986, k. 40 - prośba o udział w sesji ``Janko z Czarnkowa - w 600-lecie śmierci''.
Keywords: Korespondencja