Destrukty 9. macew odnalezionych w ogrodzie przy Pałacu Działyńskich 2006-2007 - Biblioteka Kórnicka; Polska Akademia Nauk Biblioteka Kórnicka (2006)
Protokół z oglądu fragmentu macew w piwnicach Pałacu Działyńskich przy Starym Rynku 78/79 w Poznaniu, 24.11.2006, k. 1.
k. 4 - koperta zawierająca 15 fotografii.
Keywords: Macewy; Żabikowo; Muzeum Martyrologii