Druki ulotne, prospekty, wycinki prasowe - Łojko, Jerzy; Biuro Wystaw Artystycznych (Poznań); Centralny Ośrodek Informacji i Analiz Studenckiego Ruchu Kulturalnego (Poznań); Solidarność Walcząca (Poznań); Wielkopolskie Towarzystwo Kulturalne (Poznań) (1984)
Druki ulotne, prospekty:
200
Keywords: Cystersi; Druki ulotne; Prospekty