Tłumaczenia Łucji Danielewskiej (Š) Špoljarić (1995)
Kopie maszynopisów oryginalnych wierszy, rękopisy i maszynopisy tłumaczeń (129) k. 1-129
c 2001 632
Keywords: Poezja chorwacka; Pisarze polscy; archiwa prywatne