Sprawy wydawnicze 1971-2000 (1971)
Sprawy wydawnicze 1971-2000 (109) k. 1-109
W dokumentach występują alternatywne tytuły dzieł Łucji Danielewskiej.
Keywords: Poezja polska; Poezja europejska; Poezja; Pisarze polscy; archiwa prywatne; Listy polskie