Praznik na Poezijata (s.n., 1984)
Praznik na Poezijata [Festiwal Poezji Sofia 5-6 X 1984 r.] (1) k. 1
Plakat festiwalu poetyckiego z okazji 40 rocznicy wyzwolenia Bułgarii spod okupacji niemieckiej w 1944 r.
Keywords: Plakat; Poezja bułgarska; Sofia (Bułgaria)