Żal - Krall, Hanna (Świat Książki, 2007)
Zawiera utwory z pięciu książek H. Krall: Hipnoza, Taniec na cudzym weselu, Dowody na istnienie, Tam już nie ma żadnej rzeki, To ty jesteś Daniel.
Hanna Krall.
Keywords: Proza polska