Zegary gdańskie (Muzeum Historyczne Miasta Gdańska, 2005)
Wystawa zorganizowana w 35-lecie Muzeum Historycznego Miasta Gdańska.
pod red. Zuzanny Prószyńskiej [i in.].
Keywords: zbiory; Zegary i zegarki; historia; Polska; Gdańsk (woj. pomorskie); muzealnictwo