Piekarstwo w Krakowie /

Katalog
Nowe Druki
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor : FERBER, Maria.
  • Tytuł : Piekarstwo w Krakowie / Marja Ferber.
  • Adres wydawniczy: Kraków : Towarzystwo Ekonomiczne, 1933 (Kraków : Drukarnia "Czasu" pod zarządem L. Wójcika).
  • Opis fizyczny: 79, [1] s. : il., wykr. ; 25 cm.
  • Język : pol
  • Proweniencja : Zakład Historii Nauki i Techniki. Biblioteka PAN - [piecz.] Warszawa Polska Akademia Nauk. Zakład Historii Nauki i Techniki
  • Katalog : BP 1901-1939 t. 7 poz. 58214.
  • Temat:
    • Piekarstwo Polska.
    • Kraków (woj. małopolskie) rzemiosło.
    • Wydawnictwa Towarzystwa Ekonomicznego w Krakowie ; t. 66

MARC

  • 001 a BK
  • 008 a 2016
  • 041
    0
     
    a pol
  • 100
    1
     
    a FERBER, Maria.
  • 245
    1
    0
    a Piekarstwo w Krakowie / c Marja Ferber.
  • 260 a Kraków : b Towarzystwo Ekonomiczne, c 1933 e (Kraków : f Drukarnia "Czasu" pod zarządem L. Wójcika).
  • 300 a 79, [1] s. : b il., wykr. ; c 25 cm.
  • 490
    1
     
    a Wydawnictwa Towarzystwa Ekonomicznego w Krakowie ; v t. 66
  • 500 a Praca nagrodzona na konkursie im. Solvay'ów.
  • 500 a W tekście tab.
  • 510 a BP 1901-1939 c t. 7 poz. 58214.
  • 561 a Zakład Historii Nauki i Techniki. Biblioteka PAN - [piecz.] m Warszawa w Polska Akademia Nauk. Zakład Historii Nauki i Techniki
  • 650
     
    4
    a Piekarstwo z Polska.
  • 651
     
    4
    a Kraków (woj. małopolskie) x rzemiosło.
  • 830
     
    0
    a Wydawnictwa Towarzystwa Ekonomicznego w Krakowie ; v t. 66
  • 999 a MH RP d 20.12.31

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: 210807/66