Un mot sur la preparation du chocolat [...] suivi d'un essai sur la manière de preparer du cafe parfait [...] /
Opis
- Autor : PERRON.
- Tytuł : Un mot sur la preparation du chocolat [...] suivi d'un essai sur la manière de preparer du cafe parfait [...] / Perron.
- Adres wydawniczy: Paris : [nakł. aut.], 1836.
- Opis fizyczny: 32 s. ; 8°.
- Język : fre
- Alfabet : Tekst fr.
- Oryginał : Tekst fr.
- Temat:
- Czekolada
- Kawa
MARC
- 001 a BK
- 008 a 2016
- 041
0
- 100
1
- 245
1
0
a Un mot sur la preparation du chocolat [...] suivi d'un essai sur la manière de preparer du cafe parfait [...] / c Perron. - 260 a Paris : b [nakł. aut.], c 1836.
- 300 a 32 s. ; c 8°.
- 546 a Tekst fr.
- 650
4
a Czekolada - 650
4
a Kawa - 999 a BB a AR d 17.09.19
Dublin Core
Indeksy
- Sygnatura: 271865
- Autor (Twórca): PERRON.
- Tytuł/nazwa obiektu : Un mot sur la preparation du chocolat [...] suivi d'un essai sur la manière de preparer du cafe parfait [...] /
- Wydawca: [nakł. aut.],
- Miejsce: Paris :
- Data: 1836.
- Język: fre
- Hasła przedmiotowe:
Egzemplarze
Aby móc wypożyczyć książkę musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: 271865