Du commerce du lait destine a l'alimentation parisienne : de la fabrication du fromage de Gruyère dans l'Yonne /

Katalog
Nowe Druki
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor : POURIAU, Armand Florent (1828-1903)
  • Tytuł : Du commerce du lait destine a l'alimentation parisienne : de la fabrication du fromage de Gruyère dans l'Yonne / par A. F. Pourian.
  • Adres wydawniczy: Paris : Libr. Audot. Nicolaus et Cie Success, [ca 1873] (Typ. Lahure).
  • Opis fizyczny: 32 s. ; 24 cm.
  • Język : fre
  • Alfabet : Tekst fr.
  • Oryginał : Tekst fr.
  • Proweniencja : Dedykacja aut. [rkps] Pourian, Armand Florent (1828-1903)
  • Temat:
    • Mleczarstwo 19 w. Francja
    • Yonne (Francja ; departament) przemysł 19 w.
    • Gruyères (Szwajcaria) przemysł 19 w.

MARC

  • 001 a BK
  • 008 a 2016
  • 041
    0
     
    a fre
  • 100
    1
     
    a POURIAU, Armand Florent d (1828-1903)
  • 245
    1
    0
    a Du commerce du lait destine a l'alimentation parisienne : b de la fabrication du fromage de Gruyère dans l'Yonne / c par A. F. Pourian.
  • 260 a Paris : b Libr. Audot. Nicolaus et Cie Success, c [ca 1873] f (Typ. Lahure).
  • 300 a 32 s. ; c 24 cm.
  • 534 p Extrait du: t "Journal de l'agriculture. Novembre-decembre 1873
  • 546 a Tekst fr.
  • 561 a Dedykacja aut. [rkps] w Pourian, Armand Florent (1828-1903)
  • 650
     
    4
    a Mleczarstwo y 19 w. z Francja
  • 651
     
    4
    a Yonne (Francja ; departament) x przemysł y 19 w.
  • 651
     
    4
    a Gruyères (Szwajcaria) x przemysł y 19 w.
  • 999 a IP a AR d 17.09.19

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: 39251