Du commerce du lait destine a l'alimentation parisienne : de la fabrication du fromage de Gruyère dans l'Yonne /
Opis
- Autor : POURIAU, Armand Florent (1828-1903)
- Tytuł : Du commerce du lait destine a l'alimentation parisienne : de la fabrication du fromage de Gruyère dans l'Yonne / par A. F. Pourian.
- Adres wydawniczy: Paris : Libr. Audot. Nicolaus et Cie Success, [ca 1873] (Typ. Lahure).
- Opis fizyczny: 32 s. ; 24 cm.
- Język : fre
- Alfabet : Tekst fr.
- Oryginał : Tekst fr.
- Proweniencja : Dedykacja aut. [rkps] Pourian, Armand Florent (1828-1903)
- Temat:
- Mleczarstwo 19 w. Francja
- Yonne (Francja ; departament) przemysł 19 w.
- Gruyères (Szwajcaria) przemysł 19 w.
MARC
- 001 a BK
- 008 a 2016
- 041
0
- 100
1
- 245
1
0
a Du commerce du lait destine a l'alimentation parisienne : b de la fabrication du fromage de Gruyère dans l'Yonne / c par A. F. Pourian. - 260 a Paris : b Libr. Audot. Nicolaus et Cie Success, c [ca 1873] f (Typ. Lahure).
- 300 a 32 s. ; c 24 cm.
- 534 p Extrait du: t "Journal de l'agriculture. Novembre-decembre 1873
- 546 a Tekst fr.
- 561 a Dedykacja aut. [rkps] w Pourian, Armand Florent (1828-1903)
- 650
4
a Mleczarstwo y 19 w. z Francja - 651
4
a Yonne (Francja ; departament) x przemysł y 19 w. - 651
4
a Gruyères (Szwajcaria) x przemysł y 19 w. - 999 a IP a AR d 17.09.19
Dublin Core
Indeksy
- Sygnatura: 39251
- Autor (Twórca): POURIAU, Armand Florent (1828-1903)
- Tytuł/nazwa obiektu : Du commerce du lait destine a l'alimentation parisienne : de la fabrication du fromage de Gruyère dans l'Yonne /
- Wydawca: Libr. Audot. Nicolaus et Cie Success,
- Miejsce: Paris :
- Data: [ca 1873]
- Język: fre
- Indeks rzeczowy :
- Proweniencja właściciel : Pourian, Armand Florent (1828-1903)
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: 39251