Kuchnia dwudziestolecia : co i jak jadano /
Opis
- Autor: jeż, Agnieszka.
- Tytuł: Kuchnia dwudziestolecia : co i jak jadano / Agnieszka Jeż.
- Adres wydawniczy: Warszawa : RM, cop. 2016.
- Opis fizyczny: 182, [1] s. : il., fot., portr. ; 24 cm.
- Język: pol
- Temat:
MARC
- 008 a 2017
- 020 a 9788377732946
- 041
0
- 080 a 640.43/.44
- 080 a 392.8(438)
- 100
1
- 245
1
0
a Kuchnia dwudziestolecia : b co i jak jadano / c Agnieszka Jeż. - 260 a Warszawa : b RM, c cop. 2016.
- 300 a 182, [1] s. : b il., fot., portr. ; c 24 cm.
- 504 a Bibliogr. s. 181-182.
- 650
4
a Gastronomia z Polska y 1918-1939 r. - 650
4
a Kultura stołu z Polska y 1918-1939 r. - 655
4
a Wydawnictwa popularne. - 920 a 978-83-7773-294-6
- 999 a SD d 20.12.31
Indeksy
- Sygnatura: 2106453
- Autor (Twórca): jeż, Agnieszka.
- Tytuł/nazwa obiektu: Kuchnia dwudziestolecia : co i jak jadano /
- Wydawca: RM,
- Miejsce: Warszawa :
- Data: cop. 2016.
- Język: pol
- Indeks rzeczowy:
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: 2106453
- Lokalizacja egzemplarza: Magazyn Druków Nowych