Hygiène alimentaire /
Opis
- Autor : ROUGET, Jules (1864-?).
- Tytuł : Hygiène alimentaire / par J. Rouget et Ch. Dopter.
- Współtwórca : Dopter, Charles (1873-1950).
- Adres wydawniczy: Paris : J.-B. Baillière et fils, 1906 (Corbeil : E. Crete).
- Opis fizyczny: 319 s. ; 25 cm.
- Język : fre
- Alfabet : Tekst fr.
- Oryginał : Tekst fr.
- Temat:
- Higiena 19 w. Francja
- Żywność higiena.
- Traite d'hygiène ; 4
MARC
- 001 a BK
- 008 a 2019
- 041
0
- 100
1
- 245
1
0
a Hygiène alimentaire / c par J. Rouget et Ch. Dopter. - 260 a Paris : b J.-B. Baillière et fils, c 1906 e (Corbeil : f E. Crete).
- 300 a 319 s. ; c 25 cm.
- 490
1
- 546 a Tekst fr.
- 650
4
a Higiena y 19 w. z Francja - 650
4
a Żywność x higiena. - 700
1
- 830
0
a Traite d'hygiène ; v 4 - 999 a ŁF d 20.10.16
- 999 a RP d 20.10.16
Dublin Core
Indeksy
- Sygnatura: 216863/4
- Autor (Twórca):
- Tytuł/nazwa obiektu : Hygiène alimentaire /
- Wydawca: J.-B. Baillière et fils,
- Miejsce: Paris :
- Data: 1906
- Język: fre
- Hasła przedmiotowe:
Egzemplarze
Aby móc wypożyczyć książkę musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: 216863/4