Hygiène alimentaire /

Katalog
Nowe Druki
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor : ROUGET, Jules (1864-?).
  • Tytuł : Hygiène alimentaire / par J. Rouget et Ch. Dopter.
  • Współtwórca : Dopter, Charles (1873-1950).
  • Adres wydawniczy: Paris : J.-B. Baillière et fils, 1906 (Corbeil : E. Crete).
  • Opis fizyczny: 319 s. ; 25 cm.
  • Język : fre
  • Alfabet : Tekst fr.
  • Oryginał : Tekst fr.
  • Temat:
    • Higiena 19 w. Francja
    • Żywność higiena.
    • Traite d'hygiène ; 4

MARC

  • 001 a BK
  • 008 a 2019
  • 041
    0
     
    a fre
  • 100
    1
     
    a ROUGET, Jules d (1864-?).
  • 245
    1
    0
    a Hygiène alimentaire / c par J. Rouget et Ch. Dopter.
  • 260 a Paris : b J.-B. Baillière et fils, c 1906 e (Corbeil : f E. Crete).
  • 300 a 319 s. ; c 25 cm.
  • 490
    1
     
    a Traite d'hygiène ; v 4
  • 546 a Tekst fr.
  • 650
     
    4
    a Higiena y 19 w. z Francja
  • 650
     
    4
    a Żywność x higiena.
  • 700
    1
     
    a Dopter, Charles d (1873-1950).
  • 830
     
    0
    a Traite d'hygiène ; v 4
  • 999 a ŁF d 20.10.16
  • 999 a RP d 20.10.16

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: 216863/4