O chemicznych bodźcach gruczołów żołądkowych.

Katalog
Nowe Druki
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor : TOMASZEWSKI, Zdzisław.
  • Tytuł : O chemicznych bodźcach gruczołów żołądkowych. Z. Tomaszewski. Cz. 2, Wpływ produktów trawienia białka i ciał wyciągowych na czynność wydzielniczą żołądka /
  • Adres wydawniczy: Kraków : Akademia Umiejętności, 1916 ([Kraków] : Druk. Uniw. Jagiell. pod zarz. J. Filipowskiego).
  • Opis fizyczny: [2], 47 s. ; 26 cm.
  • Język : pol
  • Temat:
    • Sok żołądkowy biochemia
    • Żołądek fizjologia
    • Nadbitki i odbitki

MARC

  • 001 a BK
  • 008 a 2019
  • 041
    0
     
    a pol
  • 100
    1
     
    a TOMASZEWSKI, Zdzisław.
  • 245
    1
    0
    a O chemicznych bodźcach gruczołów żołądkowych. c Z. Tomaszewski. n Cz. 2, p Wpływ produktów trawienia białka i ciał wyciągowych na czynność wydzielniczą żołądka /
  • 246
    3
    0
    a Wpływ produktów trawienia białka i ciał wyciągowych na czynność wydzielniczą żołądka
  • 260 a Kraków : b Akademia Umiejętności, c 1916 e ([Kraków] : f Druk. Uniw. Jagiell. pod zarz. J. Filipowskiego).
  • 300 a [2], 47 s. ; c 26 cm.
  • 534 f Ser. B. n t. 56. p Odb. z: t Rozprawy Wydziału Matematyczno-Przyrodniczego Akademii Umiejętności w Krakowie.
  • 650
     
    4
    a Sok żołądkowy x biochemia
  • 650
     
    4
    a Żołądek x fizjologia
  • 650
     
    4
    a Nadbitki i odbitki
  • 999 a JS SD d 20.10.16

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: 312067/2