Bibliografie Slovanske Knihovny

Katalog
Czasopisma
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Sygnatura : Cz 21557
  • Tytuł : Bibliografie Slovanske Knihovny
  • Miejsce wydania : Praha Czechy
  • Data wydania : 1956-
  • Opis fizyczny :
  • Częstotliwość : Rocznik
  • Numeracja :
    • R. 1, 1956, sešit 1-12
    • R. 2, 1957, sešit 1-12 + spis autorów
    • R. 3, 1958, sešit 1-12
    • 1960. Věcny Rejstřik. R. 1-3 <1956-1958> Jazykoveda
    • 1961. Věcny Rejstřik. R. 1-3 <1956-1958> Historia
    • 1962. Věcny Rejstřik. R. 1-3 <1956-1958> Literatura
  • Uwagi :
    • W r. 1959 wyodrębniają się czasopisma: Novinky Zahranični Literatury [...] Članky sygn.: Cz 4449 oraz Novinky Zahranični [...] Knihy sygn.: Cz 4450
    • czes.

MARC

  • 001 %a Kór-Z
  • 008 %a 2003
  • 130 %a BIBLIOGRAFIE
  • 245 %a Bibliografie Slovanske Knihovny
  • 260 %a Praha %c 1956- %k Czechy
  • 300 %c
  • 310 %a Rocznik
  • 362 %a R. 1, 1956, sešit 1-12
  • 362 %a R. 2, 1957, sešit 1-12 + spis autorów
  • 362 %a R. 3, 1958, sešit 1-12
  • 362 %a 1960. Věcny Rejstřik. R. 1-3 <1956-1958> Jazykoveda
  • 362 %a 1961. Věcny Rejstřik. R. 1-3 <1956-1958> Historia
  • 362 %a 1962. Věcny Rejstřik. R. 1-3 <1956-1958> Literatura
  • 500 %a W r. 1959 wyodrębniają się czasopisma: Novinky Zahranični Literatury [...] Članky sygn.: Cz 4449 oraz Novinky Zahranični [...] Knihy sygn.: Cz 4450
  • 546 %a czes.
  • 852 %j Cz 21557

Egzemplarze

    • Sygnatura: Cz 21557/1956

    • Sygnatura: Cz 21557/1957

    • Sygnatura: Cz 21557/1958

    • Sygnatura: Cz 21557/1960

    • Sygnatura: Cz 21557/1961

    • Sygnatura: Cz 21557/1962