Katalog mikrofilmów

Katalog
Czasopisma
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Sygnatura : PDz Cz 22054
  • Tytuł : Katalog mikrofilmów
  • Wydawca : Biblioteka Narodowa. Stacja Mikrofilmów
  • Miejsce wydania : Warszawa Polska
  • Data wydania : 1951-
  • Opis fizyczny :
  • Częstotliwość : Niereg.
  • Numeracja :
    • Nr 1, 1951
    • Nr 2, 1952
    • Nr 3, 1954
    • Nr 4, 1955
    • Nr 5, 1957
    • Nr 6/7, 1958
    • Nr [8], 1956 Katalog mikrofilmów muzycznych. 1
    • Nr 9, 1962 Katalog mikrofilmów muzycznych. 2
    • Nr 10, 1965 Rękopisy Biblioteki Czartoryskich w Krakowie. [1]
    • Nr 11, 1966 Rękopisy Biblioteki Czartoryskich w Krakowie. 2
    • Nr 12, 1965 Katalog mikrofilmów muzycznych. 3 Muzykalia]
    • Nr 13, 1966 Stare druki. 1
    • Nr 15, 1969 Czasopisma. 1
    • Nr 16, 1976 Dużyk J. Schnaydrowa B. Staszel J. Rękopisy Biblioteki PAN w Krakowie. 1
    • Nr 17, 1983 Stare druki. 2
    • Nr 18, 1986 Czasopisma. 2
    • Nr 20, 1989 Rękopisy Biblioteki Narodowej w Warszawie. Cz. 2
    • Nr 21, 1990 Stare druki. 3
    • Nr 22, 1994 Czasopisma. [3]
    • Nr 23, 1992 Rękopisy Biblioteki Zakładu Narodowego im. Ossolińskich. Cz. 1
    • Nr 24, 1992 Stare druki. 4
    • Nr 25, 1992 Rękopisy Biblioteki Czartoryskich w Krakowie. Cz. 3
    • Nr 30, 1994 Stare druki. 5
    • Nr 33, 1995 Rękopisy Biblioteki PAN w Krakowie. Cz. 2
    • Nr 34, 1996 Stare druki. 6
    • Nr 35, 1997 Stare druki. 7
  • Uwagi : Tekst pol.
  • Hasła przedmiotowe :
    • Biblioteka Czartoryskich w Krakowie
    • Biblioteka PAN w Krakowie
    • Polska Akademia Nauk
    • Zakład Narodowy im. Ossolińskich
    • Biblioteka Seminarium w Pelplinie
    • Katalog
    • Biblioteka Narodowa Stacja Mikrofilmów

MARC

  • 001 $a Kór-Z
  • 008 $a 2003
  • 130 $a KATALOG
  • 245 $a Katalog mikrofilmów
  • 260 $a Warszawa $b Biblioteka Narodowa. Stacja Mikrofilmów $c 1951- $k Polska
  • 300 $c
  • 310 $a Niereg.
  • 362 $a Nr 1, 1951
  • 362 $a Nr 2, 1952
  • 362 $a Nr 3, 1954
  • 362 $a Nr 4, 1955
  • 362 $a Nr 5, 1957
  • 362 $a Nr 6/7, 1958
  • 362 $a Nr [8], 1956 $c Katalog mikrofilmów muzycznych. 1
  • 362 $a Nr 9, 1962 $c Katalog mikrofilmów muzycznych. 2
  • 362 $a Nr 10, 1965 $c Rękopisy Biblioteki Czartoryskich w Krakowie. [1]
  • 362 $a Nr 11, 1966 $c Rękopisy Biblioteki Czartoryskich w Krakowie. 2
  • 362 $a Nr 12, 1965 $c Katalog mikrofilmów muzycznych. 3 $c [Ukazał się pt. ||Muzykalia]
  • 362 $a Nr 13, 1966 $c Stare druki. 1
  • 362 $a Nr 15, 1969 $c Czasopisma. 1
  • 362 $a Nr 16, 1976 $b Dużyk J. $b Schnaydrowa B. $b Staszel J. $c Rękopisy Biblioteki PAN w Krakowie. 1
  • 362 $a Nr 17, 1983 $c Stare druki. 2
  • 362 $a Nr 18, 1986 $c Czasopisma. 2
  • 362 $a Nr 20, 1989 $c Rękopisy Biblioteki Narodowej w Warszawie. Cz. 2
  • 362 $a Nr 21, 1990 $c Stare druki. 3
  • 362 $a Nr 22, 1994 $c Czasopisma. [3]
  • 362 $a Nr 23, 1992 $c Rękopisy Biblioteki Zakładu Narodowego im. Ossolińskich. Cz. 1
  • 362 $a Nr 24, 1992 $c Stare druki. 4
  • 362 $a Nr 25, 1992 $c Rękopisy Biblioteki Czartoryskich w Krakowie. Cz. 3
  • 362 $a Nr 30, 1994 $c Stare druki. 5
  • 362 $a Nr 33, 1995 $c Rękopisy Biblioteki PAN w Krakowie. Cz. 2
  • 362 $a Nr 34, 1996 $c Stare druki. 6
  • 362 $a Nr 35, 1997 $c Stare druki. 7
  • 546 $a Tekst pol.
  • 610 $a Biblioteka Czartoryskich w Krakowie
  • 610 $a Biblioteka PAN w Krakowie
  • 610 $a Polska Akademia Nauk
  • 610 $a Zakład Narodowy im. Ossolińskich
  • 610 $a Biblioteka |Seminarium w Pelplinie
  • 651 $a Pelplin
  • 651 $a Kraków
  • 655 $a Katalog
  • 710 $a Biblioteka Narodowa $b Stacja Mikrofilmów
  • 852 $j PDz Cz 22054

Egzemplarze

  • Sygnatura: PDz Cz 22054/1951
  • Sygnatura: PDz Cz 22054/1952
  • Sygnatura: PDz Cz 22054/1954
  • Sygnatura: PDz Cz 22054/1955
  • Sygnatura: PDz Cz 22054/1956
  • Sygnatura: PDz Cz 22054/1957
  • Sygnatura: PDz Cz 22054/1958
  • Sygnatura: PDz Cz 22054/1962
  • Sygnatura: PDz Cz 22054/1965
  • Sygnatura: PDz Cz 22054/1966
  • Sygnatura: PDz Cz 22054/1969
  • Sygnatura: PDz Cz 22054/1976
  • Sygnatura: PDz Cz 22054/1983
  • Sygnatura: PDz Cz 22054/1986
  • Sygnatura: PDz Cz 22054/1989
  • Sygnatura: PDz Cz 22054/1990
  • Sygnatura: PDz Cz 22054/1992
  • Sygnatura: PDz Cz 22054/1994
  • Sygnatura: PDz Cz 22054/1995
  • Sygnatura: PDz Cz 22054/1996
  • Sygnatura: PDz Cz 22054/1997