Chemia kuchni. T. 2 /
Opis
- Autor : ULE, Otto.
- Tytuł : Chemia kuchni. T. 2 / Otto Ule.
- Adres wydawniczy: Warszawa : Redakcja "Przeglądu Tygodniowego", 1873.
- Opis fizyczny: 148, [1] s. ; 14 cm.
- Temat:
- Odżywianie zagadnienia 19 w.
- Kucharstwo historia zagadnienia 12-19 w.
- Kultura życia codziennego historia 1 w. p.n.e - 19 w.
MARC
- 001 a BK
- 008 a 2002
- 100
1
- 245
1
0
a Chemia kuchni. T. 2 / c Otto Ule. - 260 a Warszawa : b Redakcja "Przeglądu Tygodniowego", c 1873.
- 300 a 148, [1] s. ; c 14 cm.
- 500 a Współopr. z sygn.: 75496-175499.
- 650
4
a Odżywianie x zagadnienia y 19 w. - 650
4
a Kucharstwo x historia x zagadnienia y 12-19 w. - 650
4
a Kultura życia codziennego x historia y 1 w. p.n.e - 19 w. - 999 a P d 20.12.31
Dublin Core
Indeksy
- Sygnatura: 175500/2
- Autor (Twórca): ULE, Otto.
- Tytuł/nazwa obiektu : Chemia kuchni. T. 2 /
- Wydawca: Redakcja "Przeglądu Tygodniowego",
- Miejsce: Warszawa :
- Data: 1873.
- Indeks rzeczowy :
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: 175500/2