Chemia kuchni. T. 2 /

Katalog
Nowe Druki
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor : ULE, Otto.
  • Tytuł : Chemia kuchni. T. 2 / Otto Ule.
  • Adres wydawniczy: Warszawa : Redakcja "Przeglądu Tygodniowego", 1873.
  • Opis fizyczny: 148, [1] s. ; 14 cm.
  • Temat:
    • Odżywianie zagadnienia 19 w.
    • Kucharstwo historia zagadnienia 12-19 w.
    • Kultura życia codziennego historia 1 w. p.n.e - 19 w.

MARC

  • 001 a BK
  • 008 a 2002
  • 100
    1
     
    a ULE, Otto.
  • 245
    1
    0
    a Chemia kuchni. T. 2 / c Otto Ule.
  • 260 a Warszawa : b Redakcja "Przeglądu Tygodniowego", c 1873.
  • 300 a 148, [1] s. ; c 14 cm.
  • 500 a Współopr. z sygn.: 75496-175499.
  • 650
     
    4
    a Odżywianie x zagadnienia y 19 w.
  • 650
     
    4
    a Kucharstwo x historia x zagadnienia y 12-19 w.
  • 650
     
    4
    a Kultura życia codziennego x historia y 1 w. p.n.e - 19 w.
  • 999 a P d 20.12.31

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: 175500/2