Praktisches Kochbuch für die gewöhnliche und feinere Küche : mit besonderer Berücksichtigung der Anfängerinnen und angehenden Hausfrauen /
Opis
- Autor : DAVIDIS, Henriette (1801-1876).
- Tytuł : Praktisches Kochbuch für die gewöhnliche und feinere Küche : mit besonderer Berücksichtigung der Anfängerinnen und angehenden Hausfrauen / Henriette Davidis ; neu bearb. und hrsg. von Luise Rosendorf.
- Współtwórca : Rosendorf, Luise. Oprac.
- Adres wydawniczy: Bielefeld ; Leipzig : Verlag von Velhagen and Klasing, 1888.
- Opis fizyczny: XXXV, [1], 683, [1], 34 s. ; 20 cm.
- Język : ger
- Alfabet : Tekst niem. alf. got.
- Oryginał : Tekst niem. alf. got.
- Temat:
- Kuchnia niemiecka 19 w.
- Kucharstwo 19 w. Niemcy
- Kucharstwo technologia 19 w. Niemcy
- Przepisy kulinarne 19 w. Niemcy
- Żywność technologia 19 w. Niemcy
MARC
- 001 a BK
- 008 a 2009
- 041
1
- 100
1
- 245
1
0
a Praktisches Kochbuch für die gewöhnliche und feinere Küche : b mit besonderer Berücksichtigung der Anfängerinnen und angehenden Hausfrauen / c Henriette Davidis ; neu bearb. und hrsg. von Luise Rosendorf. - 250 a 29 verb. und. verm. Aufl.
- 260 a Bielefeld ; a Leipzig : b Verlag von Velhagen and Klasing, c 1888.
- 300 a XXXV, [1], 683, [1], 34 s. ; c 20 cm.
- 504 a Indeks.
- 546 a Tekst niem. b alf. got.
- 650
4
a Kuchnia niemiecka y 19 w. - 650
4
a Kucharstwo y 19 w. z Niemcy - 650
4
a Kucharstwo x technologia y 19 w. z Niemcy - 650
4
a Przepisy kulinarne y 19 w. z Niemcy - 650
4
a Żywność x technologia y 19 w. z Niemcy - 700
1
- 999 a SD d 20.12.31
Dublin Core
Indeksy
- Sygnatura: 180439
- Autor (Twórca):
- Tytuł/nazwa obiektu : Praktisches Kochbuch für die gewöhnliche und feinere Küche : mit besonderer Berücksichtigung der Anfängerinnen und angehenden Hausfrauen /
- Wydawca: Verlag von Velhagen and Klasing,
- Miejsce:
- Data: 1888.
- Język: ger
- Indeks rzeczowy :
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: 180439