Praktisches Kochbuch für die gewöhnliche und feinere Küche : mit besonderer Berücksichtigung der Anfängerinnen und angehenden Hausfrauen /

Katalog
Nowe Druki
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor : DAVIDIS, Henriette (1801-1876).
  • Tytuł : Praktisches Kochbuch für die gewöhnliche und feinere Küche : mit besonderer Berücksichtigung der Anfängerinnen und angehenden Hausfrauen / Henriette Davidis ; neu bearb. und hrsg. von Luise Rosendorf.
  • Współtwórca : Rosendorf, Luise. Oprac.
  • Adres wydawniczy: Bielefeld ; Leipzig : Verlag von Velhagen and Klasing, 1888.
  • Opis fizyczny: XXXV, [1], 683, [1], 34 s. ; 20 cm.
  • Język : ger
  • Alfabet : Tekst niem. alf. got.
  • Oryginał : Tekst niem. alf. got.
  • Temat:
    • Kuchnia niemiecka 19 w.
    • Kucharstwo 19 w. Niemcy
    • Kucharstwo technologia 19 w. Niemcy
    • Przepisy kulinarne 19 w. Niemcy
    • Żywność technologia 19 w. Niemcy

MARC

  • 001 a BK
  • 008 a 2009
  • 041
    1
     
    a ger
  • 100
    1
     
    a DAVIDIS, Henriette d (1801-1876).
  • 245
    1
    0
    a Praktisches Kochbuch für die gewöhnliche und feinere Küche : b mit besonderer Berücksichtigung der Anfängerinnen und angehenden Hausfrauen / c Henriette Davidis ; neu bearb. und hrsg. von Luise Rosendorf.
  • 250 a 29 verb. und. verm. Aufl.
  • 260 a Bielefeld ; a Leipzig : b Verlag von Velhagen and Klasing, c 1888.
  • 300 a XXXV, [1], 683, [1], 34 s. ; c 20 cm.
  • 504 a Indeks.
  • 546 a Tekst niem. b alf. got.
  • 650
     
    4
    a Kuchnia niemiecka y 19 w.
  • 650
     
    4
    a Kucharstwo y 19 w. z Niemcy
  • 650
     
    4
    a Kucharstwo x technologia y 19 w. z Niemcy
  • 650
     
    4
    a Przepisy kulinarne y 19 w. z Niemcy
  • 650
     
    4
    a Żywność x technologia y 19 w. z Niemcy
  • 700
    1
     
    a Rosendorf, Luise. e Oprac.
  • 999 a SD d 20.12.31

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: 180439