Sekrety kuchmistrzowskie Stanisława Czernieckiego : przepisy z najstarszej polskiej książki kucharskiej z 1682 roku /
Opis
- Autor : DUMANOWSKI, Jarosław (1967- ).
- Tytuł : Sekrety kuchmistrzowskie Stanisława Czernieckiego : przepisy z najstarszej polskiej książki kucharskiej z 1682 roku / Jarosław Dumanowski, Andrzej Pawlas, Jerzy Poznański.
- Współtwórca :
- Pawlas, Andrzej.
- Poznański, Jerzy.
- Adres wydawniczy: Warszawa : Muzeum Pałac w Wilanowie, cop. 2010.
- Opis fizyczny: 142, [1] s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm.
- Język : pol
- Temat:
- Czerniecki Stanisław. Compendium ferculorum albo Zebranie potraw
- Kuchnia polska 17 w.
- Odżywianie kultura 17 w. Polska
- Odżywianie historia
MARC
- 001 a BK
- 008 a 2011
- 020 a 9788360959930
- 041
0
- 080 a 641.55/.56
- 080 a 392.8(438)
- 100
1
- 245
1
0
a Sekrety kuchmistrzowskie Stanisława Czernieckiego : b przepisy z najstarszej polskiej książki kucharskiej z 1682 roku / c Jarosław Dumanowski, Andrzej Pawlas, Jerzy Poznański. - 260 a Warszawa : b Muzeum Pałac w Wilanowie, c cop. 2010.
- 300 a 142, [1] s. : b il. (w tym kolor.) ; c 24 cm.
- 600
1
4
a Czerniecki Stanisław. t Compendium ferculorum albo Zebranie potraw - 650
4
a Kuchnia polska y 17 w. - 650
4
a Odżywianie x kultura y 17 w. z Polska - 650
4
a Odżywianie x historia - 700
1
- 700
1
- 920 a 978-83-60959-93-0
- 999 a MK d 20.12.31
Dublin Core
Indeksy
- Sygnatura: 299243
- Autor (Twórca):
- Tytuł/nazwa obiektu : Sekrety kuchmistrzowskie Stanisława Czernieckiego : przepisy z najstarszej polskiej książki kucharskiej z 1682 roku /
- Wydawca: Muzeum Pałac w Wilanowie,
- Miejsce: Warszawa :
- Data: cop. 2010.
- Język: pol
- Hasła przedmiotowe:
Egzemplarze
Aby móc wypożyczyć książkę musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: 299243