Sekrety kuchmistrzowskie Stanisława Czernieckiego : przepisy z najstarszej polskiej książki kucharskiej z 1682 roku /

Katalog
Nowe Druki
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor : DUMANOWSKI, Jarosław (1967- ).
  • Tytuł : Sekrety kuchmistrzowskie Stanisława Czernieckiego : przepisy z najstarszej polskiej książki kucharskiej z 1682 roku / Jarosław Dumanowski, Andrzej Pawlas, Jerzy Poznański.
  • Współtwórca :
    • Pawlas, Andrzej.
    • Poznański, Jerzy.
  • Adres wydawniczy: Warszawa : Muzeum Pałac w Wilanowie, cop. 2010.
  • Opis fizyczny: 142, [1] s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm.
  • Język : pol
  • Temat:
    • Czerniecki Stanisław. Compendium ferculorum albo Zebranie potraw
    • Kuchnia polska 17 w.
    • Odżywianie kultura 17 w. Polska
    • Odżywianie historia

MARC

  • 001 a BK
  • 008 a 2011
  • 020 a 9788360959930
  • 041
    0
     
    a pol
  • 080 a 641.55/.56
  • 080 a 392.8(438)
  • 100
    1
     
    a DUMANOWSKI, Jarosław d (1967- ).
  • 245
    1
    0
    a Sekrety kuchmistrzowskie Stanisława Czernieckiego : b przepisy z najstarszej polskiej książki kucharskiej z 1682 roku / c Jarosław Dumanowski, Andrzej Pawlas, Jerzy Poznański.
  • 260 a Warszawa : b Muzeum Pałac w Wilanowie, c cop. 2010.
  • 300 a 142, [1] s. : b il. (w tym kolor.) ; c 24 cm.
  • 600
    1
    4
    a Czerniecki Stanisław. t Compendium ferculorum albo Zebranie potraw
  • 650
     
    4
    a Kuchnia polska y 17 w.
  • 650
     
    4
    a Odżywianie x kultura y 17 w. z Polska
  • 650
     
    4
    a Odżywianie x historia
  • 700
    1
     
    a Pawlas, Andrzej.
  • 700
    1
     
    a Poznański, Jerzy.
  • 920 a 978-83-60959-93-0
  • 999 a MK d 20.12.31

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: 299243