Anthologie de la gastronomie française /

Katalog
Nowe Druki
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor : CURNONSKY (1872-1956).
  • Tytuł : Anthologie de la gastronomie française / par Curnonsky et Gaston Derys.
  • Współtwórca : Derys, Gaston (1875-1945).
  • Adres wydawniczy: Paris : Delagrave, 1936.
  • Opis fizyczny: 397 s. ; 17 cm.
  • Język : fre
  • Alfabet : Tekst fr.
  • Oryginał : Tekst fr.
  • Temat:
    • Gastronomia Francja.
    • Antologie.
    • Pallas

MARC

  • 001 a BK
  • 008 a 2011
  • 041
    0
     
    a fre
  • 100
    1
     
    a CURNONSKY d (1872-1956).
  • 245
    1
    0
    a Anthologie de la gastronomie française / c par Curnonsky et Gaston Derys.
  • 260 a Paris : b Delagrave, c 1936.
  • 300 a 397 s. ; c 17 cm.
  • 400 a Maurice Edmond Sailland [pseud.] zob. Curnonsky
  • 490
    1
     
    a Collection Pallas
  • 546 a Tekst fr.
  • 650
     
    4
    a Gastronomia z Francja.
  • 655
     
    4
    a Antologie.
  • 700
    1
     
    a Derys, Gaston d (1875-1945).
  • 830
     
    0
    a Pallas
  • 999 a IF RP d 20.12.31

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: 171079