La gastronomie : poëme en quatre chants /
Opis
- Autor : BERCHOUX, Joseph (1762-1838).
- Tytuł : La gastronomie : poëme en quatre chants / par Joseph Berchoux ; publiee avec une Notice et des notes par Felix Desvernay.
- Współtwórca : Desvernay, Felix. Oprac.
- Adres wydawniczy: Paris : Libr. des Bibliophiles, 1876 [rz.].
- Opis fizyczny: [4], XXIX, 83, [3] s. ; 16°.
- Język : fre
- Temat:
- Poezja francuska 19 w.
- Piosenka francuska 19 w.
- Petits Chefs- d'oeuvre
MARC
- 001 a BK
- 008 a 2012
- 041
0
- 100
1
- 245
1
3
a La gastronomie : b poëme en quatre chants / c par Joseph Berchoux ; publiee avec une Notice et des notes par Felix Desvernay. - 260 a Paris : b Libr. des Bibliophiles, c 1876 [rz.].
- 300 a [4], XXIX, 83, [3] s. ; c 16°.
- 490
1
- 655
4
a Poezja francuska y 19 w. - 655
4
a Piosenka francuska y 19 w. - 700
1
- 830
0
a Petits Chefs- d'oeuvre - 999 a IJ a AR d 20.12.31
Dublin Core
Indeksy
- Sygnatura: 170355
- Autor (Twórca):
- Tytuł/nazwa obiektu : La gastronomie : poëme en quatre chants /
- Wydawca: Libr. des Bibliophiles,
- Miejsce: Paris :
- Data: 1876 [rz.].
- Język: fre
- Indeks rzeczowy :
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: 170355