La gastronomie : poëme en quatre chants /

Katalog
Nowe Druki
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor : BERCHOUX, Joseph (1762-1838).
  • Tytuł : La gastronomie : poëme en quatre chants / par Joseph Berchoux ; publiee avec une Notice et des notes par Felix Desvernay.
  • Współtwórca : Desvernay, Felix. Oprac.
  • Adres wydawniczy: Paris : Libr. des Bibliophiles, 1876 [rz.].
  • Opis fizyczny: [4], XXIX, 83, [3] s. ; 16°.
  • Język : fre
  • Temat:
    • Poezja francuska 19 w.
    • Piosenka francuska 19 w.
    • Petits Chefs- d'oeuvre

MARC

  • 001 a BK
  • 008 a 2012
  • 041
    0
     
    a fre
  • 100
    1
     
    a BERCHOUX, Joseph d (1762-1838).
  • 245
    1
    3
    a La gastronomie : b poëme en quatre chants / c par Joseph Berchoux ; publiee avec une Notice et des notes par Felix Desvernay.
  • 260 a Paris : b Libr. des Bibliophiles, c 1876 [rz.].
  • 300 a [4], XXIX, 83, [3] s. ; c 16°.
  • 490
    1
     
    a Petits Chefs- d'oeuvre
  • 655
     
    4
    a Poezja francuska y 19 w.
  • 655
     
    4
    a Piosenka francuska y 19 w.
  • 700
    1
     
    a Desvernay, Felix. e Oprac.
  • 830
     
    0
    a Petits Chefs- d'oeuvre
  • 999 a IJ a AR d 20.12.31

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: 170355