Smaki dwudziestolecia : zwyczaje kulinarne, bale i bankiety /
Opis
- Autor: Łozińska, Maja.
- Tytuł: Smaki dwudziestolecia : zwyczaje kulinarne, bale i bankiety / aut. Maja Łozińska ; wstęp i wybór zdjęć Jan Łoziński ; projekt graf. Zbigniew Karaszewski.
- Współtwórca:
- Adres wydawniczy: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, cop. 2011.
- Opis fizyczny: 183, [1] s. : il. (w tym kolor.), fot., portr. ; 24 cm.
- Język: pol
- Temat:
MARC
- 008 a 2013
- 020 a 9788301167493
- 041
0
a pol - 080 a 392.8(438)
- 080 a 394(438)
- 100
1
a Łozińska, Maja. - 245
1
0
a Smaki dwudziestolecia : b zwyczaje kulinarne, bale i bankiety / c aut. Maja Łozińska ; wstęp i wybór zdjęć Jan Łoziński ; projekt graf. Zbigniew Karaszewski. - 260 a Warszawa : b Wydawnictwo Naukowe PWN, c cop. 2011.
- 300 a 183, [1] s. : b il. (w tym kolor.), fot., portr. ; c 24 cm.
- 504 a Bibliogr. s. 170-180.
- 650
4
a Obyczaje z Polska y 1918-1939 r. - 650
4
a Przyjęcia okolicznościowe z Polska y 1918-1939 r. - 700
1
a Łoziński, Jan. e Oprac. - 700
1
a Karaszewski, Zbigniew d (1954- ). e Il. - 920 a 978-83-01-16749-3
- 999 a SD d 20.12.31
Indeksy
- Sygnatura: 2102369
- Autor (Twórca):
- Tytuł/nazwa obiektu: Smaki dwudziestolecia : zwyczaje kulinarne, bale i bankiety /
- Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN,
- Miejsce: Warszawa :
- Data: cop. 2011.
- Język: pol
- Indeks rzeczowy:
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać, musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: 2102369
- Lokalizacja egzemplarza: Magazyn Druków Nowych