Smaki dwudziestolecia : zwyczaje kulinarne, bale i bankiety /

Katalog
Nowe Druki
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor : ŁOZIŃSKA, Maja.
  • Tytuł : Smaki dwudziestolecia : zwyczaje kulinarne, bale i bankiety / aut. Maja Łozińska ; wstęp i wybór zdjęć Jan Łoziński ; projekt graf. Zbigniew Karaszewski.
  • Współtwórca :
    • Łoziński, Jan. Oprac.
    • Karaszewski, Zbigniew (1954- ). Il.
  • Adres wydawniczy: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, cop. 2011.
  • Opis fizyczny: 183, [1] s. : il. (w tym kolor.), fot., portr. ; 24 cm.
  • Język : pol
  • Temat:
    • Obyczaje 1918-1939 r. Polska
    • Przyjęcia okolicznościowe 1918-1939 r. Polska

MARC

  • 001 a BK
  • 008 a 2013
  • 020 a 9788301167493
  • 041
    0
     
    a pol
  • 080 a 392.8(438)
  • 080 a 394(438)
  • 100
    1
     
    a ŁOZIŃSKA, Maja.
  • 245
    1
    0
    a Smaki dwudziestolecia : b zwyczaje kulinarne, bale i bankiety / c aut. Maja Łozińska ; wstęp i wybór zdjęć Jan Łoziński ; projekt graf. Zbigniew Karaszewski.
  • 260 a Warszawa : b Wydawnictwo Naukowe PWN, c cop. 2011.
  • 300 a 183, [1] s. : b il. (w tym kolor.), fot., portr. ; c 24 cm.
  • 504 a Bibliogr. s. 170-180.
  • 650
     
    4
    a Obyczaje y 1918-1939 r. z Polska
  • 650
     
    4
    a Przyjęcia okolicznościowe y 1918-1939 r. z Polska
  • 700
    1
     
    a Łoziński, Jan. e Oprac.
  • 700
    1
     
    a Karaszewski, Zbigniew d (1954- ). e Il.
  • 920 a 978-83-01-16749-3
  • 999 a SD d 20.12.31

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: 2102369