Die Obstweinbereitung : Anleitung zur Herstellung vorzüglicher <auch moussierender> Weine, Fruchtsäfte, Gelees etc. /

Katalog
Nowe Druki
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor : Böttner, Johann (1861-1919)
  • Tytuł : Die Obstweinbereitung : Anleitung zur Herstellung vorzüglicher <auch moussierender> Weine, Fruchtsäfte, Gelees etc. / von Johann Boettner.
  • Adres wydawniczy: Oranienburg : E. Freyhoff, 1888.
  • Opis fizyczny: VI, [2], 83 s. ; 16°.
  • Język : ger
  • Alfabet : Tekst niem.
  • Oryginał : Tekst niem.
  • Temat:
    • Owoce kucharstwo i przetwórstwo 19 w.
    • Soki kucharstwo i przetwórstwo
    • Wino

MARC

  • 008 a 2013
  • 041
    0
     
    a ger
  • 100
    1
     
    a Böttner, Johann d (1861-1919)
  • 245
    1
    4
    a Die Obstweinbereitung : b Anleitung zur Herstellung vorzüglicher <auch moussierender> Weine, Fruchtsäfte, Gelees etc. / c von Johann Boettner.
  • 260 a Oranienburg : b E. Freyhoff, c 1888.
  • 300 a VI, [2], 83 s. ; c 16°.
  • 500 a Autor podp. Boettner Johann.
  • 500 a Forma nazw. aut. na podst. kat. BN.
  • 546 a Tekst niem.
  • 650
     
    4
    a Owoce x kucharstwo i przetwórstwo y 19 w.
  • 650
     
    4
    a Soki x kucharstwo i przetwórstwo
  • 650
     
    4
    a Wino
  • 999 a IP a mw d 17.09.19

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: 113619
  • Lokalizacja egzemplarza: Magazyn Druków Nowych