Die Obstweinbereitung : Anleitung zur Herstellung vorzüglicher <auch moussierender> Weine, Fruchtsäfte, Gelees etc. /
Opis
- Autor : BÖTTNER, Johann (1861-1919)
- Tytuł : Die Obstweinbereitung : Anleitung zur Herstellung vorzüglicher <auch moussierender> Weine, Fruchtsäfte, Gelees etc. / von Johann Boettner.
- Adres wydawniczy: Oranienburg : E. Freyhoff, 1888.
- Opis fizyczny: VI, [2], 83 s. ; 16°.
- Język : ger
- Alfabet : Tekst niem.
- Oryginał : Tekst niem.
- Temat:
- Owoce kucharstwo i przetwórstwo 19 w.
- Soki kucharstwo i przetwórstwo
- Wino
MARC
- 008 a 2013
- 041
0
- 100
1
- 245
1
4
a Die Obstweinbereitung : b Anleitung zur Herstellung vorzüglicher <auch moussierender> Weine, Fruchtsäfte, Gelees etc. / c von Johann Boettner. - 260 a Oranienburg : b E. Freyhoff, c 1888.
- 300 a VI, [2], 83 s. ; c 16°.
- 500 a Autor podp. Boettner Johann.
- 500 a Forma nazw. aut. na podst. kat. BN.
- 546 a Tekst niem.
- 650
4
a Owoce x kucharstwo i przetwórstwo y 19 w. - 650
4
a Soki x kucharstwo i przetwórstwo - 650
4
a Wino - 999 a IP a mw d 17.09.19
Dublin Core
Indeksy
- Sygnatura: 113619
- Autor (Twórca): BÖTTNER, Johann (1861-1919)
- Tytuł/nazwa obiektu : Die Obstweinbereitung : Anleitung zur Herstellung vorzüglicher <auch moussierender> Weine, Fruchtsäfte, Gelees etc. /
- Wydawca: E. Freyhoff,
- Miejsce: Oranienburg :
- Data: 1888.
- Język: ger
- Indeks rzeczowy :
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: 113619
- Lokalizacja egzemplarza: Magazyn Druków Nowych