Physiologie du gout.
Opis
- Autor : BRILLAT-SAVARIN, Jean Anthelme (1755-1826)
- Tytuł : Physiologie du gout. Brillat-Savarin. T. 1 /
- Adres wydawniczy: Paris : Bibliotheque Nationale, 1881.
- Opis fizyczny: 192 s. ; 19 cm.
- Język : fre
- Alfabet : Tekst fr.
- Oryginał : Tekst fr.
- Temat:
- Kucharstwo
- Odżywianie kultura
- Kultura stołu
- Szkice literackie francuskie 19 w.
- Bibliotheque Nationale ; 80
MARC
- 001 a BK
- 008 a 2013
- 041
0
- 100
1
- 245
1
0
a Physiologie du gout. c Brillat-Savarin. n T. 1 / - 260 a Paris : b Bibliotheque Nationale, c 1881.
- 300 a 192 s. ; c 19 cm.
- 490
1
- 546 a Tekst fr.
- 650
4
a Kucharstwo - 650
4
a Odżywianie x kultura - 650
4
a Kultura stołu - 655
4
a Szkice literackie francuskie y 19 w. - 830
0
a Bibliotheque Nationale ; v 80 - 999 a IP a mw d 17.09.19
Dublin Core
Indeksy
- Sygnatura: 119979/1
- Autor (Twórca): BRILLAT-SAVARIN, Jean Anthelme (1755-1826)
- Tytuł/nazwa obiektu : Physiologie du gout. T. 1 /
- Wydawca: Bibliotheque Nationale,
- Miejsce: Paris :
- Data: 1881.
- Język: fre
- Hasła przedmiotowe:
Egzemplarze
Aby móc wypożyczyć książkę musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: 119979/1