Physiologie du gout.

Katalog
Nowe Druki
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor : BRILLAT-SAVARIN, Jean Anthelme (1755-1826)
  • Tytuł : Physiologie du gout. Brillat-Savarin. T. 1 /
  • Adres wydawniczy: Paris : Bibliotheque Nationale, 1881.
  • Opis fizyczny: 192 s. ; 19 cm.
  • Język : fre
  • Alfabet : Tekst fr.
  • Oryginał : Tekst fr.
  • Temat:
    • Kucharstwo
    • Odżywianie kultura
    • Kultura stołu
    • Szkice literackie francuskie 19 w.
    • Bibliotheque Nationale ; 80

MARC

  • 001 a BK
  • 008 a 2013
  • 041
    0
     
    a fre
  • 100
    1
     
    a BRILLAT-SAVARIN, Jean Anthelme d (1755-1826)
  • 245
    1
    0
    a Physiologie du gout. c Brillat-Savarin. n T. 1 /
  • 260 a Paris : b Bibliotheque Nationale, c 1881.
  • 300 a 192 s. ; c 19 cm.
  • 490
    1
     
    a Bibliotheque Nationale ; v 80
  • 546 a Tekst fr.
  • 650
     
    4
    a Kucharstwo
  • 650
     
    4
    a Odżywianie x kultura
  • 650
     
    4
    a Kultura stołu
  • 655
     
    4
    a Szkice literackie francuskie y 19 w.
  • 830
     
    0
    a Bibliotheque Nationale ; v 80
  • 999 a IP a mw d 17.09.19

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: 119979/1