Sur le fermentation des fruits à noyau /
Opis
- Autor : BOUSSINGAULT, Jean-Baptiste (1801-1887).
- Tytuł : Sur le fermentation des fruits à noyau / J. B. Boussingault.
- Adres wydawniczy: Paris : [s.n : 18..].
- Opis fizyczny: 47, [1] s. ; 8°.
- Język : fre
- Temat:
- Owoce
- Fermentacja
MARC
- 001 a BK
- 008 a 2013
- 041
0
- 100
1
- 245
1
0
a Sur le fermentation des fruits à noyau / c J. B. Boussingault. - 260 a Paris : b [s.n : c 18..].
- 300 a 47, [1] s. ; c 8°.
- 500 a Tyt. nagł.
- 534 a "Annales d. Chimie...". n 4e serie, t. 8. p Extr. de:
- 650
4
a Owoce - 650
4
a Fermentacja - 999 a JS a AR d 17.09.19
Dublin Core
Indeksy
- Sygnatura: 28828
- Autor (Twórca): BOUSSINGAULT, Jean-Baptiste (1801-1887).
- Tytuł/nazwa obiektu : Sur le fermentation des fruits à noyau /
- Wydawca: [s.n :
- Miejsce: Paris :
- Data: 18..].
- Język: fre
- Indeks rzeczowy :
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: 28828