Sur le fermentation des fruits à noyau /

Katalog
Nowe Druki
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor : BOUSSINGAULT, Jean-Baptiste (1801-1887).
  • Tytuł : Sur le fermentation des fruits à noyau / J. B. Boussingault.
  • Adres wydawniczy: Paris : [s.n : 18..].
  • Opis fizyczny: 47, [1] s. ; 8°.
  • Język : fre
  • Temat:
    • Owoce
    • Fermentacja

MARC

  • 001 a BK
  • 008 a 2013
  • 041
    0
     
    a fre
  • 100
    1
     
    a BOUSSINGAULT, Jean-Baptiste d (1801-1887).
  • 245
    1
    0
    a Sur le fermentation des fruits à noyau / c J. B. Boussingault.
  • 260 a Paris : b [s.n : c 18..].
  • 300 a 47, [1] s. ; c 8°.
  • 500 a Tyt. nagł.
  • 534 a "Annales d. Chimie...". n 4e serie, t. 8. p Extr. de:
  • 650
     
    4
    a Owoce
  • 650
     
    4
    a Fermentacja
  • 999 a JS a AR d 17.09.19

Dublin Core

Indeksy

Egzemplarze

  • Sygnatura: 28828