Instruction theorique et pratique sur la fabrication des eaux-de-vie de grains et de pommes de terre /
Opis
- Autor: Mathieu de Dombasle, Christophe Joseph Alexandre (1777-1843).
- Tytuł: Instruction theorique et pratique sur la fabrication des eaux-de-vie de grains et de pommes de terre / par C. J. A. Mathieu de Dombasle.
- Adres wydawniczy: Paris : Chez Madame Huzard, 1820.
- Opis fizyczny: 77 s., 1 tabl. ; 8°.
- Język: fre
- Alfabet: Tekst fr.
- Oryginał: Tekst fr.
- Temat:
MARC
- 008 a 2014
- 041
0
- 100
1
- 245
1
0
a Instruction theorique et pratique sur la fabrication des eaux-de-vie de grains et de pommes de terre / c par C. J. A. Mathieu de Dombasle. - 260 a Paris : b Chez Madame Huzard, c 1820.
- 300 a 77 s., 1 tabl. ; c 8°.
- 546 a Tekst fr.
- 650
4
a Ziemniaki - 650
4
a Zboże - 650
4
a Żywność z Francja - 655
4
a Instrukcje - 999 a BB d 17.09.19
- 999 a MK d 17.09.19
Indeksy
- Sygnatura: 272486
- Autor (Twórca): Mathieu de Dombasle, Christophe Joseph Alexandre (1777-1843).
- Tytuł/nazwa obiektu: Instruction theorique et pratique sur la fabrication des eaux-de-vie de grains et de pommes de terre /
- Wydawca: Chez Madame Huzard,
- Miejsce: Paris :
- Data: 1820.
- Język: fre
- Indeks rzeczowy:
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: 272486
- Lokalizacja egzemplarza: Magazyn Druków Nowych